Stillas Bergen AS

Stillas Bergen AS er en proffleverandør av stillas og montering av stillas. 90% av våre kunder er i proffmarkedet, men vi leverer også til privatmarkedet for de som har behov for stillas til for eksempel renovering av bolig og lignende.

Vi leverer en rekke typer stillas, og utvider vårt utvalg kontinuerlig etter hva våre kunder ønsker og har behov for.

Vi har fokus på at vi skal være konkurransedyktig på pris, levere til avtalt tid og sted, og ikke minst sikkerhet. Alle våre montører er sertifiserte stillasmontører og har HMS høyt i fokus. Dette er både for vår trygghet, og for din trygghet. Vi er stolt av å alltid levere i ypperste kvalitet til en god pris, uten at det går på bekosting av verken levering eller sikkerhet.

Våre verdier

  • Alltid levere til avtalt tid og sted, til en fast pris
  • Høy kvalitet på stillas, alle våre stillaser er kjøpt inn siste par årene og nye
  • Vi sitter alltid HMS og sikkerhet først
  • Konkurransedyktig på pris

Andre tjenester vi leverer

Tømrerarbeid

Selv om stillas er vår hovedgesjeft, har vi også en avdeling som leverer alt av tømrerarbeid. Alt fra renovering, skifting av tak, ny kledning, utbygging og nybygg er bare noen av tingene vi kan levere. Vi har mesterbrev og ansvarsrett og dyktige fagfolk som tar enhver utfordring med et smil og godt humør.

Har du et oppdrag du trenger utført? Ta kontakt med oss. Ingen oppdrag er for store, eller for små.

Malerarbeid

I tillegg til stillas og tømrerarbeid, har vi også flere og flere maleroppdrag via vår maleravdeling. Vi har en god gjeng som leverer malerarbeid av høy kvalitet både mot privatmarkedet, og mot industri. Uansett om du trenger en enkel malerjobb av hus og garasje, eller har et større prosjekt, er vi totalleverandøren du trenger.

Det er forskjell på en som «kan male», og en maler. Vårt team er proffe innen faget og sørger for fantastisk resultat, alltid.

Kontakt oss

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.