Om Stillas Bergen AS

Stillas Bergen AS er en totalleverandør av stillasløsninger og leverer hovedsaklig i Bergen og omegn, men også andre deler av vestlandet. Vi tilbyr utleie, montering og demontering av flere forskjellige stillastyper. Ved utleie av stillas sørger vi alltid for sikker montering av kvalifisert personell, og demontering. Er du usikker på hva dine behov er? Vi er alltid tilgjengelig for en hyggelig og uforpliktende prat og kommer gjerne på befaring for å avdekke dine behov. Vi vet at kvalitet, kompetanse, sikkerhet og pris er viktig for deg som kunde, og leverer alltid til avtalt tid, til avtalt pris.

Stort utvalg av stillas

Våre ansatte har høy kompetanse innenfor stillas og er alltid løsningorienterte, ingen utfordringer er for store, eller små for oss. Vi har lang erfaring med bygging og montering av stillas og følger alltid gjeldende forskrifter. Det meste av stillasløsninger kan leveres, og vi tilbyr rask levering, og holder alle avtaler. Vårt fokus på fleksible og enkle løsninger og evnen til å tilpasse etter dine behov er viktig for deg, og viktig for oss.

Ta kontakt med oss i dag for uforpliktende tilbud. Vi kommer også mer enn gjerne på en gratis befaring for å tilby deg den beste løsningen, tilpasset deg og ditt prosjekt.